Kebapçı Şeyhmus işinde iyidirler, tavsiye ederim
çarşı içinde Tarihi Kazancılar Kebapçısı
Karşıyaka'da Kaburgacı Yaşar ( Salaş olan mekanı )
mobilyacılar sitesinde Bolkepçe kebap
Barajyolu'nda Etçi Bedrettin
Turgut Özal Bulvarı'nda Beyzade kebap
Eğer ciğer denemek isterseniz Ciğerci Ulaş, akşam bi şırdan yerim derseniz Kocavezir'de Şırdancı Bedo'yu deneyebilirsiniz.
Hocam tavsiyem sabah kahvaltı için bir tablacıdan ciğer yiyebilirsiniz, bin sokağın başında bir şalgamcı vardı oradan taneleri ile şalgam içmenizi şiddetle öneririm, öğle yemeğinde ise köylüm dönere gitmenizi tavsiye ederim ardından kadayıfçı olcay 'a ve ardından kazım büfe den bir muzlu süt için, kadayıfçı olcayın gazipaşa şubesi, kazım büfeye 40-50 metre falan. akşam da cihangir 'den kebap yiyebilirsiniz.
Adanaya hiç gitmemiş olmakla beraber YeşilKapı kebapçısı diye bir yeri cok duydum listemde yer alıyor.
Mesut, Şehmuz, Hasan Usta ünlü güzel kebapları ama Gönül Kebap salonu bambaşka güzel bir denemenizi öneririm Park sorunu yok, ikramları çok fazla özellikle Fırında Kaşarlı Mantar yapıp ikram ediyorlar bayılırım
Gönül Kebap Adana
(0322) 324 18 86
https://goo.gl/maps/tEWzs9VBCvZCpa8i6
Kaburgacı yaşara gidebilirsiniz ilgi alaka üst düzeyde ve çok lezzetli
Kaburgacı Yaşar, Keyf-i Asya Kebap ve Dede'yi önerebilirim
Güzel insanlar, her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Dün yazamadım ve eve geç geldim, direkt uyumuşum. Biraz anlatacağım fakat gezebilme şansımız çok olmadı yağmurdan dolayı.
Havaalanına köpek getirdik ve Hollandaya köpek gönderdik, orada bir tost ve çay ile idare ettik. Daha sonrasında Kazım Büfe'de muzlu süt içtik, sırayla anlatıyorum hepsini bir arada yaptığımızı düşünmeyin

Kaburgacı Yaşar'a geçtik ve Adana ile kaburga şiş yedik, kaburga şiş bayağı hoşumuza gitti. Kadayıfçı Olcay'a gittik tel kadayıf yedik dondurmalı ama çok fazla hoşuma gitmedi açıkçası, yine de ilgi ve alakaları güzeldi.
Adana, Gaziantep gibi yerleri seviyorum ben. Sanırım bu durumda kebap sevmemden kaynaklı, 3-4 gün bu şehirlere sırf yeme içme için geleceğim.
İlginiz ve alakanızdan dolayı tekrardan çok teşekkür ediyorum.