Bu MSN meşhur olduğu zamanlar, yanlış hatırlamıyorsam 2004 falandı, MSN'de birisi arkadaşa küfür etmiş, bende çocuğun adresini ekleyip ona küfür etmeye başladım. Baya bi küfürleştikten sonra, nerdesin l.n sen diyerek adres istedi, bende adresi verdim. XXX internet Cafedeyim(O zamanlar İnternet Cafeler Meşhur) gel dedim.
Aradan 1 saat geçti arkamda bir çocuk omzuma dokundu, gel dışarı dedi. Baktım cılız bi çocuk dedim ben bunu yerim. Dışarı çıktım, çıkmaz olaydım. Tam 7 tane yarma gibi herif bana bakıyor. Abisini ve abisinin arkadaşlarını toplayıp gelmiş.
Abisi, kardeşime küfür etmişsin bana da etsene dedi. İşte erkeklik yapacaz ya, ona da ettim. Sonra abisi üzerime gelince, nasılsa dayak yiyecem diye buna yumruğu yapıştırdım.
Sonrasında sadece hatırladığım, yerde yatıyordum ve her tarafıma seri tekmeler geliyordu, yüzüme bari vurmasalar diye yüzümü kapatıyordum. Bi yerden sonra alışıyor insan, tekmeler zevk vermeye başlıyor. Ama tam 1 hafta karın bölgem, bacak bölgem ve kalça bölgem mosmor gezdim. Adamlar resmen halı döver gibi dövmüşlerdi.
Hayatımda yediğim ilk ve son dayağımdı.