Kripto para yatırımlarında rüzgarın yönü sık sık değişiyor. Evet şu an metaverse çok popüler fakat rüzgarın yönü her an değişebilir. Bu yüzden bana kalırsa uzun vadeli yatırımlarda majör coinler tercih edilmeli. BTC, ETH, BNB, SOL gibi rüzgar nereye eserse essin nasibini alacak ağır taşları tercih etmek bana kalırsa en mantıklısı. Bu tarz coinlerde 10x 15x görmek zordur tabii ama sonuçta uzun vadeli yatırım planıyla giriyorsunuz, diğer projelerde uzun vadede ne olacağı çok belirsiz.
Arkadaşa katılıyorum, Metaverse coinleri belki daha yeni başlıyor olabilir ama çok çabukta popülaritesini kaybedebilir. Bu sebeple 1 ayda yapacağınız coin yatırımını Metaverse coinleri yerine direk metaverse arsa vs. yatırırsanız mantıklı olabilir. Birde en azından ido ico ön satışlara da hatırı sayılır bir miktar ayırırsanız daha güzel olur. Mesela ben 1 doları geçmemek kaydıylla 3 senedir sürekli airdrop kovalıyorum. Ücretsiz airdroplarda cabası. ve hatrı sayılı getiri de sağladı ama cok uzun vadede tutacağım için duruyor daha.