BurakGULDOGAN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kuryelik yapan bir insan olarak söyleyebilirim ki aralığın 15'inde motorumu 11500 tl'ye devrettim. (marka model; rks sniper pro 2021) fakat ertesi günü motorum 21 bin tlye yaklaştı. O yüzden motor almanızı tavsiye etmem. Onun yerine yemeksepeti veya getir'e esnaf kurye olarak kendi araçlarıyla çalışmak için girebilirsin kaldı ki getir tüm motorlara (kendi motorları ve esnaf kuryelerin motorları dahil olmak üzere 50 km/s sınırı koyuyor ve geçersen uyarı akabinde iş sonlandırmaya gidiyor) banabi ise güvenlikten ziyade mobbing uygulayarak hızlı git vs vs hızlı teslimat istiyor.
Merhabalar,
Kendi motorunla ve şirket motoruyla bu işi yaptığında fiyatlar değişiyor aldığın ücret değişiyor.
Kendi motoru daha kar bırakır...
Getir güvenliğe çok önem veren bir firma, ama bazı depolar bu güvenliğe pek önem vermiyor (çalıştığım depo önem veriyordu), hızlı götürme yavaş götür zamanında götür sağlam götür diyorlardı.
Motorlara hız sınırı koyma olayı da şundan ibaret ben girerken 80 km/h'dan 70 km/h'a düşürmüşlerdi fakat ben 90'a kadar çıktım bana gelip hop kardeşim neden bu hıza çıktın diyen olmadı.