Belki kendinizce haklı olabilirsiniz hocam ama şöyle durumlarda var; Örneğin adsense onaylı 1 domainli site neredeyse 1.000 TL belki daha üstünde satılıyor. Şimdi ben geliri oturmuş yada artık gelir kazandırmaya başlamış sitemi, üstelik adsense onayı almış, güzelce içerikler girilmiş, takır takır index alan, özel premium tema ve eklentili, tüm ayarları yapılmış siteyi belki de sektörü tabi ki istediğim fiyata satacağım, farkındaysan bu bahsettiğim her detayın ve özelliğin ayrı satış sektörleri var ve hepsinin hizmet beli değişiyor, sen toptan bunlara sahip oluyorsun sorunsuz bir şekilde

Harcanan emekleri, geçen zamanı saymıyorum bile. İstediğim fiyata koyarım, alan olur yada olmaz orasını bilemem, ihtiyaca göre fiyat düşer, pazarlık yapılır vs. He tabi bazı arkadaşlar, yeni olanlar, acemiler filan biraz heyecanlı oluyorlar, bir şekilde satar ihtiyaçlarımı karşılarım telaşı ile biraz abartıyor olabilirler ama geçim dünyası işte bazı şeyleri artık çok görmüyorum
R10 da bile dikkat etmişsinizdir premium üyeliklerden, verilen hizmetlere kadar sunucu olsun, hosting olsun, taban fiyat makale ücretleri olsun, editörlük hizmetleri, vs. olsun her şey zamlandı aldı başını gitti. Sen bu oturmuş siteye yapılanları sıfırdan yapmaya kalksan organik şekilde ne kadar sürede para kazanmaya başlayacaksın ki? O yüzden bazı şeylere paha biçmek senin anlattığın gibi yüzeysel olmuyor maalesef ( bende biraz yüzeysel anlatmış olabilir idare et

).