Selamlar, Allah yardımcımız olsun, kendi çapında esnaflar olarak ne yapacağımızı şaşırmış durumdayız. Kuryelik kısa vadede elde edilebilecek ve kazancı iyi bir meslek ancak çok detaylı araştırmanızı öneririm. Para konusu tatlı geliyor ama işin içyüzü dışarıdan göründüğü kadar güzel değil.

'' Günde 18 saatini bilgisayara ayıran birisiyim, bu nedenle 12 saat motor üzerinde olsam da bana koymayacak diyebilirim. ''

Ben de öyle düşünüyordum ama kuryelik yapan arkadaşlarımla iletişime geçtikten sonra pek de öyle olmadığını anladım. Özellikle kış günü hasta olma olasılığınız, kaza yapma durumunda kırık & çıkık ve çalışmadığınız günlerin kesintisi, motor sizin olunca masraflarını karşılamanız gibi gibi birçok - yönü de bulunuyor. Trafiğe takılıp gecikmeniz durumunda müşterinin tepkisi de cabası.
Ancak kazandırdığı para günümüz şartlarında kayda değer, o yüzden ben de alacağım, kendi motorumla değil part time kurumsal bir yerde bulabilirsem gireceğim, bu seçenek sizin için de mantıklı olabilir belki.