Dorebar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba üstadım desteğin için teşekkür ederim. O halde maksimum indirebildiğim 2.0.4 sürümünü kurmak ilerleyen zamanlarda geçiş için en doğrusu mu? Kararlılık açısından 2.x olanı, çok yeni bir sürüm çünkü. Burada kafama takılan, her ne kadar 1.x eskimiş olsa da, elimdeki sürümlere göre en son versiyonu 1.5.18 sürüm olan daha stabil diye düşünüyorum.

Aslında ipucu vermem gerekirse burada amacım şu; Kuracağım forum, bir blog projesinin içerisinde .com/forum/ şeklinde yer alacak ve kullanılacak olan kategoriler, açıklamaları, rota filtreleri ve sabit konuları girilecek. Herhangi bir eklenti veya tema yüklenmeyecek. Üye kaydı kapalı olacak.
Yani hocam şöyle söyleyeyim 1.5.18 eski bir sürüm. 2.x'den son sürüme güncellerken nispeten daha kolay geçiş sağlarsınız. Stabilite açısından bakarsak son zamanda 1.x li sürümleri kullanan kalmadı. Üstüne ilerde aynı lisans üzerinden devam etmek isterseniz 2.x daha mantıklı olacaktır. Ben burada bilgi veriyorum kendi kullanımınıza göre ikisinden birini seçebilirsiniz.