2 tane kız arkadaşım ile okuldan çıkıp avm'ye gidecektik. Yoldan geçen bi keko tayfa yaklaşık 8/9 kişilik grup bi anda yanıma gelip sen geçen gün kavga ettiğimiz çocuk değil misin diye sertçe sordu. Amacının kavga ve zorbalık olduğunu anladım, yanlışınız var kimseyle bir problem yaşamadım desem de sertçe çarşı için de kız arkadaşlarımın yanında itiştirdiler çok önemli bir şey yoktu ama gurur kırıcı bir durumda her neyse çevrede ki insanlar araya girdi. Bizi ayırırken bunların başı vardı ona yumruk atıp koşarak çarşıdan mahalle arasına girdim. Ama bunlar arkadamdan koşarak peşliyorlar. Ben kendi mahalleme doğru koştum. Orada izimi kaybettim derken tekrar bunlar ile karşılaştım. Bunlar üstüme gelirken tekrar konuşmaya çalıştım, beyler yanlışınız var benimle kavga etmediniz birisiyle karıştırıyorsunuz ama yine amacınız farklı bela arıyorsanız ben tek kişiyim teke tek çıkalım kendine güvenen 1 kişi karşıma çıksın dedim zaten tahmin ettiğim çarşı içinde yumruk attığım elebaşları karşıma çıktı. Orada tekrar bunu dövdüm derken bunlar bu sefer tamamı üstüme çullandı. Dayak yedim o günü hiç unutmam.