Ben lisede kız arkadaşımla buluşmak için okuldan çıktım. Koşarak eve gidiyordum. O gün de doğum günüydü. Evde üzerimi değişip hediyesini alıp okuluna gitcem. Neyse eve doğru giderken mahallenin kabadayısı bi çocuk karşıma çıktı. İtişiyoruz benim hiç kavga niyetim yok. Oğlum çekil git işim var uğraşamam seninle demeye kalmadı çocuk kafayı bi koydu bana. Dövüşmeye başladık o bana ben ona giriyoruz. Sonra bir baktım sıcak sıcak bir şeyler akıyor. Ne olduğuna ilk başta anlam veremedim bi baktım burnum kanıyor Neyse burnumu sildim hediyeyi aldım kız arkadaşımın yanına gidiyorum ama nasıl sinirliyim. Yanımda da bir arkadaşım var. Kayseri'nin en kalabalık yerlerinden olan düvenönünde gidiyoruz. Bir baktım karşıdan ablam geliyor. Elimde kız arkadaşımın hediyesi var. Hediyeyi arkadaşa verdim tut şunu dedim. Ablamın yanında da bir çocuk var. Beraber yürüyorlar. Yanlarına dikildim. Oğlan benden rahat 3-4 yaş büyük. Kimsin lan sen dedim. Çocuk gülmeye başladı. 2. kez sordum. -Kimsin oğlum sen ? dedim. Yine güldü. Allah'ın hakkı 3tür. Tekrardan sordum lan kimsin sen diye. Yine pişkin pişkin gülüp cevap vermedi. Kafayı bir koydum buna. Burnu kırıldı. Çeşmede elinizi yıkamak için suyu açarsınız da bir anda açılır ya. Çocuğun burnuna vurduğum yerin kırıldığını gördüm. Önce yem yeşil oldu sonra morarmaya başladı. Ama nasıl kanıyor. Sinirimi ablamın yanındaki çocuktan çıkardım. Sonrasında öğrendim kuzenimin sevgilisiymiş ve onu görmeye gidiyorlarmış. Söyleseydi yanlarından yürüyüp geçecektim.. Bu da böyle bir anımdır. Sağlam kafa koyarım