17 Yaşlarımdaydım Bilardo salonları vardı bizim zamanlarımızda yaşım 42 bu arada neyse bilardo salonundan çıktım alkol almış birisi başıma sardı tartışmaya başladık benden bayağı büyük 23 yaşlarında falandı alkollü derken sarhoş degildi neyse bu adam beni bi güzel dövdü

1 ay çenem ağrıdı artık nasıl vurduysa çeneme aradan yıllar geçti askerden izine geldim arkadaşlar halı saha da top oynayalım dediler neyse baktım karşı rakip oyunculardan birisi beni döven adam aradan yıllar geçmiş neyse oyuna başladık ben devamlı faul yapıyorum adama, derdim bu herifi dövmek yıllar önce çocuktum. korkmuştum belkide adamdan en son küfür etti buna bir daldım elimden zor aldılar dedim ulan cocukken dövmüştün hatırladınmı başımdan böyle bir olay geçmişti.
Rahmetli Dündar Kılıç'ın başına gelene benzettim. Çocukken 2 kişiden feci dayak yemiş, yıllar sonra onlara rastlamış ve ikisinin de yüzünü bıçakla kesmiş. Cezaevine ilk bu sebepten girmiş. Neyse hocam çok geçmiş olsun size... Kendini bilmez insanlar ne yazık ki her yerde var...