Hangi aptal söyledi acaba ?
Hocam bilgi sahibi olmadan insanlara bu şekilde hakaret edemezsiniz. gerçekten Hakkari , Van, Ağrı, Gaziantep gibi bölgelerde tugaylarda internet kafe var kullanımı sınırlı ve kısıtlı hatta arkadaşım Hakkari'de kantin başkanlığına bağlı internet kafe görevlisiydi hatta şuan büyük tugayların çoğunda playstation, masa tenisi, langırt gibi oyunlar kantin başkanlıklarıyla anlaşmalı firmalar tarafından işletiliyor.
25-26 arasında askere gidiyorum bir projem için satışa başlıcaktım askerlikten dolayı ertelemeyi düşünüyordum lakin askeriyenin içinde internet cafe olduğunu duydum eğer gittiğim askeri birlikte internet cafe var ise mesai bitimi 17:00 dan kaça kadar kullanabiliriz?
Hocam sizin içinde şunu belirtmek isterim gideceğiniz yerde varsa eğer böyle birşey büyük ihtimalle küçük bir yer değildir Tugaydır tugaylarda'da alaylar taburlar var ve birbirlerine olan mesafeleri kmlerce uzak olabiliyor gideceğiniz tabur eğer kantin bölgesine uzaksa büyük ihtimalle sadece hafta sonları oraya gidebilirsiniz haftaiçi içtima vb denetimlerden askerleri tabur bölgesinden uzaklaştırmıyorlar. Yakın olup birde kantin başkanlığına düşerseniz mesai bitiminde mekan sizin olur