fuzinnes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
7-8 sene önce bende batmıştım hocam. Hiç bir gelir olmamasına rağmen 3 krediyi de kapattım zamanla ve 2 sene öncesine kadar da tüm borçları. Bu 5-6 yıllık süreç beni çok yıprattı ama artık her şeyi yoluna koydum Allah'a şükür, darısı senin başına. Bu tür durumlarda insan içine düştüğü duruma inanamıyor, aklında sürekli cevapsız sorular dönüp duruyor. Fakat gün geliyor ve hepsi bitiyor geçip gidiyor. Bak ben canlı şahidiyim forumda daha nicelerimiz vardır. Müsterih ol ve gelir yapacak işlere odaklan. Çünkü senin ilacın şu anda sadece bu. Tekrar kazandıkça güvenin ve psikolojinde zamanla yerine oturur. Allah yardımcın olsun hocam.
Amin hocam, güzel dileklerin için teşekkür ederim. Psikolojik olarak biraz geç de olsa toparlanacağıma inanıyorum.

Wloger adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çiğ köfte işinde iyimişsiniz yine onu deneyebilirsiniz
Ne yazık ki tekrar bunun için bir sermayem yok. Olsa bile yeniden çiğ köfte dükkanı açmak yerine günümün 8-10 saatini bu forumda geçirmek bana daha fazla para kazandırır buna emin olabilirsiniz. Çiğ köfte basit ama, eskisi kadar kolay değil. Hele ki şu an Türkiye'de...

hacituncyazilim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"SEN ASLA UMUDUNU KAYBETME !" diyecek çok şey varda... Abim seninle başka yoldan tanıştık cidden kalbine göre versin rabbim sana diyebileceğim tek söz doğru yoldasın şuan bu tarihi kendine not al ileride hatırla şu sözü "KUN FE YEKUN"
Allah razı olsun Hacı kardeşim. Desteğin için teşekkür ederim.

pcbagimlisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun, Umarım azminizle eski başarılarınıza en kısa zamanda kavuşursunuz. Siz içinizi ferah tutun, sağlığınız yerinde olduğu sürece azminizle muhakkak hakkettiğinizi er yada geç elde edersiniz.

Ekonomi - finans o kadar acımasız - duygusuz bir şey ki zararın neresinden dönersen kâr gerçekten. Kim tahmin edebilirdi pandeminin ilk başlarında size her şeyi kaça devredebiliyorsan - devret, sat, kapat uzun vade de daha kârlı çıkacaksın diye.
Sağ olasın üstadım. Ben tekrardan başarıyı yakalayacağıma çok inanıyorum. Desteğin için teşekkür ederim. Dediğin gibi, kimse bilemiyor işte...

sercander adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah Yardımcınız Olsun....
Amin, inşallah.