RedDawn1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@erekaone; Hocam tekrardan merhabalar, kusura bakmayın rahatsız ediyorum yine ama sizlere danışmak istediğim bir husus var;

Shopify'de Cjdropshipping, oberlo vb. eklentilerden ürün bakıyorum. Bulduğum ürünlerin fiyatlarını amazon, aliexpress gibi e ticaret sitelerinde karşılaştırdığımda ise aynı fiyatta olduğunu görüyorum. Hani diyorlar ya koyduğunuz ürünün maliyetinin 2 3 katı kadar fiyat belirleyin. örneğin her yerde 20 dolarlık ürünü web siteme 40 dolardan koyduğumda abes kaçmaz mı? Sayfaya gelen müşteri bunu farkedip pahalı bulmaz mı? Yani bizim olayımız reklamlarla sayfaya gelen müşteriler arasında bu fiyata sipariş edecekleri yakalamak mı? Böyleyse işimiz çok zor gibi geliyor. Ya da o eklentiler vasıtasıyla daha ucuza bulabileceğim bir yöntem var mıdır? Örneğin her yerde 20 dolarlık ürünü 10 dolara tedarik etmek gibi. Lütfen bu konuya bir açıklık getirirseniz çok makbule geçer. Şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba. Tüm herşeyi burada anlatamayız elbette. Programa dahil olan sorular bunlar
Ancak süreci yanlış takip etmeyin.
Ürünün nerede satıldığının pek de bir önemi yok. %99 Çin malıdır zaten.
Fiyat politikasını rakibe göre bakarak ayarlamayamazsınız. Hele amazona göre hiç ayarlayamazsınız çünkü FBA satıcıları wholesale çalışıyor perakende değil.
Mümkün mertebe doymamış ürünler bulmanız gerekecektir.