CARSI adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Domain register edeyim derken METUnic daha önce duymuştum ama hiç register etmedim. Fiyatları indirmişler 67 TL .com domain mesela alayım dedim, " Beklemede " düştü.

Sordum sonra 25-30 dk içinde aktif oluyormuş. Manuel mi acaba register yapıyorlar anlamadım. Aslında güvenilir bir firma ama 25-30 dk içinde başkası da, farklı firmadan register edebilir alan adını.
www.yoncu.com sitemizden .tr uzantılı alan adlarınız sadece 30 TL alabilirsiniz. Üstelik ödeme yaptığınız anda sizin bilgileriniz ile otomatik rezerve ediliyor. AdSoyad alıyorsanız da otomatik kayıt oluyor. Genelde farklı tüm firmalar manuel işlem yapar bizim sistemimiz otomatiktir, üstelik süresi bitmiş silinmek üzere olan .tr bir alan adını da sitemizden backorder yapabilirsiniz. Backroder işleminde sistem .tr alan adını takip eder ve silindiği anda otomatik sizin adınıza rezerve eder, belgeler iletildiğinde aktif edilir.
Buna ek olarak almak istediğiniz bir .tr alan adı var ise sitemizden sipariş geçerek de sürekli rezerve olarak tutabilirsiniz. Sistemimiz alan adını 14 gün rezerve eder, 14 gün içinde belge iletmezseniz de 14 gün sonra +14 gün daha rezerve yaparak uzatmaktadır.