yoncu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir sorun var diyorsunuz haklı olabilirsiniz, evet vardır fakat sorun belirttiğimiz gibi veri çeken kodun gönderdiği veya göndermediği bir içerik nedeni ile riskli görülüp engelleniyor olabilir. Biz sorunu kesinlikle çözeriz veya nasıl çözeceğiniz ile ilgili size bilgi veririz fakat siz de bilirsiniz ki bir sorun varsa çözmek için önce sorunu bilmemiz gerekir, bir sorun var diyorsanız bize sorun detayını iletmelisiniz, biz sizden veri çekerken aldığınız hatayı istiyoruz biz bize beni anlamıyorsunuz diyorsunuz. Biz hata ne aldığınızı bilmiyoruz ki çözüm üretelim, sorunu bilsek zaten çözüm olayı çok kolay, önemli olan sorunu anlayabilmektir.

Anlayışınız için teşekkür ederiz, biz de sizi anlıyoruz. Çözüm konusunda bize problem detaylarını iletebilirseniz size çözüm sunabiliriz. Eğer isterseniz ilgili siteden veri çekmek için size örnek kodlama da sağlayabiliriz.
İlgili firmalar ile görüştüğümüzde güvenlik nedeniyle doğrulama işlemlerinde kullanılan metotlar ve altyapı dahilindeki kodları açıklayamayacaklarını ancak kendi taraflarında herhangi bir problem bulunmadığını ve olası en güvenli sınıflarda doğrulama isteğinde bulunduklarını dile getirmişlerdi bunun üstüne problem devam edince siteyi taşıdık ve problem kalmadı. İlginiz için tekrardan teşekkür ediyorum.

İçerik Sepeti adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tamamı ile haklısınız. Siz kendi yaşadığınız tecrübeyi paylaşıyorsunuz. Ben de kendi tecrübemi.
Yoncu firmasında kayıtlı bulunan 100 kişiye ait hesap bizzat kendim tarafından açıldı. Müşterilerin web siteleri ile yaşanan problemleri çözemediğim zaman direkt desteğe yazarım. Ufak çözülebilecek bir şey olduğunda hemen müdahale ederler ücretsiz. Yok 10 dakika 20 dakika gibi bir süreç olacaksa o zamanlar destek ücreti 10 TL'ydi, 10 TL'yi ödeyip işi hallettirebiliyorum. Şimdi de 20 TL olsun. Zaten sorunu çözer misiniz? Dediğinizde mutlaka yardımcı oluyorlar. Ben hiç hayır yapamayız, yardımcı olamayız dediklerini görmedim. Bu sadece kendi hesabımdan açtığım destekler ve en fazla 2-3 dakika içinde her zaman yanıt alırım.
Keşke sorunu çözecek başka bir yol bulunabilse.
tecrübeniz de memnuniyetiniz de gayet doğal görünüyor aksaklık yaşamadan işlerinizi halledebilmenize ve eksiklik çekmemenize çok sevindim diliyorum ki hiçbir zaman problem yaşamazsınız