Merhaba, sizi anlıyorum edindiğiniz tecrübeler neticesinde a, b veya yöncüden gayet memnun olabilir veya şikayetçi de olabilirsiniz bu tamamen sizin çalışma alanınız, aldığınız destek ve aranızdaki çözüm süresi ile denk gidebilir. Ben sadece memnuniyetsizliğimi dile getirdim ve sabır dilemenin neden kötü olduğu kanaatine vardığınızı da anlamadım. Ben sabrı sizin gibi gayet memnun olanlara veya problem yaşamayanlara değil problem yaşayıp bunun çözülememesi üzerine akıbetini hiç eden müşterilere diledim. Dediğim gibi siz memnun olabilirsiniz veya başkası da memnun olmayabilir bu gayet doğal değil mi?
Tamamı ile haklısınız. Siz kendi yaşadığınız tecrübeyi paylaşıyorsunuz. Ben de kendi tecrübemi.
Yoncu firmasında kayıtlı bulunan 100 kişiye ait hesap bizzat kendim tarafından açıldı. Müşterilerin web siteleri ile yaşanan problemleri çözemediğim zaman direkt desteğe yazarım. Ufak çözülebilecek bir şey olduğunda hemen müdahale ederler ücretsiz. Yok 10 dakika 20 dakika gibi bir süreç olacaksa o zamanlar destek ücreti 10 TL'ydi, 10 TL'yi ödeyip işi hallettirebiliyorum. Şimdi de 20 TL olsun. Zaten sorunu çözer misiniz? Dediğinizde mutlaka yardımcı oluyorlar. Ben hiç hayır yapamayız, yardımcı olamayız dediklerini görmedim. Bu sadece kendi hesabımdan açtığım destekler ve en fazla 2-3 dakika içinde her zaman yanıt alırım.
Keşke sorunu çözecek başka bir yol bulunabilse.