jeptun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,
doğrusu burada bir profiliniz olduğunu ancak pek buralı olmadığınızı düşünüyordum yine de sizi mevcut durumda kendinizi savunurken veyahut bizi yanıtlarken görmekten memnuniyet duydum. Hatırlatmamda fayda görüyorum herhangi bir karalama, aşağılama veya kötüleme olmadığını altı üstü her vatandaş gibi a firması b firması veya yöncü bilişim hakkında fikirlerimi ve tecrübelerimi paylaştığımı kabul etmeniz gerekiyor. Yorumlara dönüp baktığınızda firmanız hakkında memnuniyet yaşayanlardan daha çok memnuniyetsizlik yaşandığını da görebilirsiniz. Ve tekrar belirtmek istiyorum yorum yapan bir arkadaşın da dediği gibi herkes memnun kalacak diye bir kaide yok sizi de anlıyorum elinizden geleni yapıyorsunuzdur ancak ilk defa yöncü ile denk gelişimde bile problem yaşadım ben. Şunu da belirtmeden geçemeyeceğim biz sizin üst düzey korumalı firmanız veya sunucularınızda barınan websitemizde yaşanan problemi, sitemizi daha az korumalı olan ve belki yapay zeka desteği bile bulunmayan @GuzelNetTr; 'ye taşıdık o da ne problem diye birşey kalmadı ve destekte bahsi geçen tüm oyun sağlayıcıları hem siteyi hem ads.txt dosyasını görüp siteyi onayladılar.

Yapay zeka destekli üst düzey koruma sisteminizden dem vuracak olursak da siz uzun zamandır sektörde faaliyet gösteren bir firmasınız belki alanınızda çok iyisinizdir belki çalışanlarınız da alanlarında çok iyidirler ancak teşhis edilemeyen veya giderilemeyen bir problem sizce müşteride ne kadar olumlu etki bırakabilir?

Yorumunuzu tekrardan okudum değindiğiniz nokta ise yazılım bilgim, genel anlamıyla olayı anlayamadığım ve benimle güvenlik ve yazılım yöneticinizin konuştuğu olmuş. Benimle ilgili olan(yazılım bilgim vs vs) kısımları geçeceğim çünkü buraya egomu tatmin etmeye değil çalışmaya geliyorum. Destek isterken de belirtmiştim ya çalışanınıza kendimi ifade edemiyordum ya da gerçekten problem hakkında bir fikri veya o an bir çözüm yolu yoktu. Çünkü veriyi bizim değil ajansların çekmeye çalıştığını ve ads.txt dosyası dahil siteyi görmediklerini sayısız kez belirttim ama nafile bir türlü anlaşamadık ve en son sizin de görebileceğiniz üzere anlaşamayacağımızı belirtip gayet kibar bir şekilde iyi dileklerde bulundum. Şimdi aynı şekilde size de iyi çalışmalar diliyorum.
Bir sorun var diyorsunuz haklı olabilirsiniz, evet vardır fakat sorun belirttiğimiz gibi veri çeken kodun gönderdiği veya göndermediği bir içerik nedeni ile riskli görülüp engelleniyor olabilir. Biz sorunu kesinlikle çözeriz veya nasıl çözeceğiniz ile ilgili size bilgi veririz fakat siz de bilirsiniz ki bir sorun varsa çözmek için önce sorunu bilmemiz gerekir, bir sorun var diyorsanız bize sorun detayını iletmelisiniz, biz sizden veri çekerken aldığınız hatayı istiyoruz biz bize beni anlamıyorsunuz diyorsunuz. Biz hata ne aldığınızı bilmiyoruz ki çözüm üretelim, sorunu bilsek zaten çözüm olayı çok kolay, önemli olan sorunu anlayabilmektir.

Anlayışınız için teşekkür ederiz, biz de sizi anlıyoruz. Çözüm konusunda bize problem detaylarını iletebilirseniz size çözüm sunabiliriz. Eğer isterseniz ilgili siteden veri çekmek için size örnek kodlama da sağlayabiliriz.