Orunmuhammed adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Biraz da Asgari ücretli yesin hep memur hep memur olmaz
Kimse kusura bakmasın ama memur dediginiz insanların birçoğu 2 yada 4 yıl üniversite bitirmiş ve birçoğu kendi alanında kalifiye insanlar.
Asgari ücret dediğiniz bu zamana kadar hiçbir baltaya sap olamamış kişilerin çalıştıkları zaman alacakları ücreti belirtir.
X kişisi 12 yıl zorunlu eğitim akabinde 2 yada 4 yıl üniversite eğitimini tamamlayıp üzerine birde bilmem kaç milyon kişi içerisinden 80 üzeri puan alarak senelerdir emek verdiği alana atanacak, sonra hayatı boyunca eğitim anlamında zerre varlık göstermemiş kişiyle aynı ücreti hatta ondan daha düşük ücreti alacak?
Yok öyle yağma.
Allah herkese akıl fikir veriyor kimse kimseden daha akıllı değil kimse asgari ücretle zorunlu çalıştırılmak için yetiştirilmiyor. Bu herkesin kendi tercihidir bunu bi anlayın artık!
Ben asgari ücretle çalışmak zorundaysam bu benim tercihimdir.
Asgari ücrete %50 zam yapıldıysa şu ekonomik durumda herşey rezil durumdayken memurada %50 zam yapmak zorundalar. Yada diğer devletten maaş alan insanlara.
Burada gelipte kimin nasıl nerelere geldiğini düşünmeden bilmeden saçmasapan yorumlar yaparak lagaluga yapmayın.