Benimkoinim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhabalar günlük 8-10 adet bazen 20 adet aws hesabına ihtiyacım oluyor piyasa fiyatı 60-100tl ancak bu fiyatlardan sürekli alım yapan kimse yok
aws hesabı açmayı bilmeyenler için
aws hesap açımı:
1-) ilk olarak 1 adet hotmail,gmail gibi mail adresi oluşturuyoruz.
2-) daha sonra googleye aws yazarak Amazon Web Services - Sign Up For Free & Access AWS yazısına tıklıyoruz.
3-) Sitede ücretsiz hesap oluşturun yazısına tıklıyoruz.
4-) eposta,şifre ve kullanıcı adı girerek kayıt işlemine başlıyoruz. (e-posta ve şifreyi not alıyoruz)
5-) 2.bölümde kişisel kullanımı seçiyoruz, ad soyad sallıyoruz telefon +90 la başlayarak sallıyoruz.
ülke adı ve adres bilgileri sallıyoruz.
6-) 3.bölümde kredi kartı bilgisi isteyecektir. papara,ininal,paycell gibi uygulamalardan 1 adet sanal kart oluşturup onu girebilirsiniz.(para çekmez)
7-) son olarak telefon dogrulaması isteyecektir kendi numaranızı kullanabilirsiniz. günde 5 adet aynı numarayla hesap dogrulayabilirsiniz.
8-) kaydı tamamlayına tıklayarak kayıt işlemini bitiriyoruz. bazen 5 dakika içinde bazen en fazla 6 saat sürecek sekilde hesabın onaylanmasını bekliyoruz.
9-) onay aldıktan sonra 1 tane 16cpu sanal makine kurmayı deniyoruz. 10dakika içinde 8cpu yada 32cpu limit verecektir.
10-) limit verme işleminin ardından hesabı 12 saat bekleterek bana iletebilirsiniz. (12 saat içinde kullanmadan kapanma oluyor o nedenle bekletiyoruz)

şuan elimde cok fazla 8cpu biriktigi için sadece 32cpuları almaya devam ediyorum.
adet:30tl olarak alım yapacagım.
whatsapp iletişim: Tıkla
NOT: Lütfen konuya aws hesabı 60tl eder 100tl eder gibi yazılar yazmayınız ben bu fiyattan sürekli alım yapacagım. fiyat ilginizi çekmiyorsa satışını yapmazssınız.
mesajım bulunsun