ergun818 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
GÜNCELLEME: KONUYA ALDATICI DİYEN ARKADAŞLAR İÇİN DETAYI AŞAĞIYA EKLEDİM.TOKENİN RESMİ TELEGRAM SAYFALARINDA TÜM BİLGİLENDİRMELER MEVCUT.

Arkadaşlar Metakings tokeni kısa süreli 40 token bedava airdropu yapıyor.

Nasıl yapacağınızı sırasıyla anlatıyorum.İşlem sonunda ortalama 24 saat içerisinde 40 adet tokeni cüzdanınıza gönderiyor.

Öncelikle linkten giriş yapın;

LİNK REFERANSLI : https://metakings.ai/buy?r=sKS83aGx7W

REFERANSSIZ: https://metakings.ai

BUY PRESALE kısmından CONNECT WALLET diyerek Matemask cüzdanınızı bağlayın.Trust wallette kabul ediyor sanırım.

Cüzdan bağlantısını yaptıktan sonra GET AİRDROP kısmına gelip AİRDROP TASK kısmına tıklayıp açılan yerdeki görevleri tamamlayın.

Yapamadıklarınızı boş geçebilirsiniz sorun çıkmaz.
Bu görevleri yaparken size o kısımda bir kod verecek o kodu giriş yaptığınız 2 telegram kanallarından birine yazın ve onay alın.Daha sonra tekrar sayfaya gelerek o kısımı başarıyla geçebilirsiniz.
Bundan sonra yapmanız gereken sadece beklemek.Ortalama 24 saat içerisinde 40 adet MTK tokeni cüzdanınıza gönderiyorlar.

1 adeti şu an (17 aralık 2021 saat 15.20 itibariyle) 11 lira.Yani 440 lira bedava kazanmış oluyorsunuz.
Scam proje değildir.Contract adresi orjinal tokene aittir.Size gönderim sağlayan adreste orjinal adrestir.Coinmarketcap üzerinden kontrolleri sağlayabilirsiniz.

Ben şahsen ileride dahada değerlenmesi ihtimaline karşı uzun süre satış yapmayacağım.

REFERANS LİNKİMDEN KAYIT OLURSANIZ MEMNUN OLURUM.

NOT:

Ön satışın bitiş tarihi olarak 23 Aralık denilmiş. Şöyle de bir bilgi var:

* Flash lansmanından sonra satış öncesi/airdrop jetonlarımı satabilir miyim?

Hayır, airdrop jetonları ve ön satış veya IDO jetonları, ön satış veya IDO sona erene kadar dondurulacaktır. Bu, IDO süresi boyunca jeton fiyatını sabit tutmak içindir.

Ön Satış ve Airdrop jetonları, IDO tamamlanana kadar kilitlenecektir (aktarılamaz, takas edilemez veya takas edilemez), bu noktada ön satış jetonlarının kilidi 50-50 bazında açılır.

Airdrop'lar tarafından fiyat düşüşünden kaçınmak için, airdrop jetonlarının kilidi haftalık %10 oranında açılacaktır.Bu bizim için iyi birşey çünkü her hafta %10 satarken fiyat yükselişinide göze aldığımızda kazancımız artar.Ben uzun süreli tutacağım.Şubat ayında bildiğim kadarıyla kilitler %100 açılmış oluyor.O zaman ki fiyattan satış daha iyi olur. Listelenmelerde çok ciddi rakamlara ulaşacağını düşünüyorum.
Airdrop Completion Failed. Contact support. En son bu hatayı verip duruyor tamamlamıyor