arkadaşlar merhaba,

yıllardır spottan alım satım yapardım ama hiç kaldıraç denemedim dün gece denemeye başladım. coinbase'deki airdroplar vardı ort 30-40 $ felandı dün gece'den beri kaldıraç deniyorum

xlm ile kaldıraç girdim ilk ufaktan az miktarla çekildim hep sonra avax ile kaldıraç yapmaya başladım. vur kaç yapıp durdum.

avax ile devam ettim 145 $ kadar yaptım kaldıraç ve ilk defa denedim ama cidden gerim gerim geriliyorum oynarken, dayanamayacaklara gerçekten tavsiye etmiyorum.

ortalama 142 $ kaldı diğerlerini bnb'ye çevirdim alım satım için komisyon olarak

avax'dan aslında ortalama hesapladıgıma göre 100 $ daha ekstra kazanırdım ama hırs ve sabırsızlık yüzünden kaybettim.

bi ara -30 $ kadar indi ama sonra sabrettim tekrar çıktı ama dün gece'den beri en az 100 $ kaldıraçtan kaldırdım.

kaldıraç deneyimim iyi sonuçlandı ama inşallah kötü'ye gitmez çünkü gerçekten berbat ve sinir edici.

en sonki kaldıraç 116'ya emir attım yemek yerken 116 geçmiş haberim yok ben geçmez diye düşündüm ama 117 gördü ve oradan ort 30 $ felan kaybettim ama zararsız kapattım.

avax bekliyorum 115 - 114 den düşerse tekrar şansımı deneyeceğim.

yatırım tavsiyesi değildir.

ek not: kazanç 240 $ oldu