Düzelir düzelecektir de Türkiye Cumhuriyeti bu durumdan daha kötü zamanlar yaşadı acı reçete ile ayağa kalkmasını bildi iktidar değişirse yine aynısı olacaktır. Kemal Derviş ismini duyanların çoğu vay efendim yurt dışından geldi yok dış güçlerin adamı vs vs dedi ama onun ortaya koyduğu ve uyguladığı reçeteler sayesinde ülke ayağa kalktı acı reçetenin bedelinide mevcut iktidar partilerini meclis dışında kalarak ödediler.
Bu topraklarda ekonomik kriz ilk kez olmuyor tüm bu yaşananlara rağmen Türkiye Cumhuriyeti dışarıdan sıcak para bulabilmeyi başarmıştır zira her daim borcunu ödemiş bir ülkedir. Geçmişte devletimizin 10 kalem vergi geliri varken bugün bu rakam 30-40 a çıkmıştır ve buna rağmen işler kötüye gidiyorsa alınan kararların yanlış olmasından kaynaklanmaktadır.
Ben açıkcası erken seçim olmasından ziyade seçimlerin zamanında olmasını istiyorum halkımızın bazı durumların farkına varması için biraz daha zor günler yaşaması gerektiğine inanıyorum aksi durumda soyut kavramların büyüsüne kapılıp aslanız kaplanız dünya bizi kıskanıyor kafasında devam edecektir.