ugur2nd adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sevgili meslektaşlarım evet haklısınız bunlar döngülerle olacak bir şey bunu ben de biliyorum. Burada sorduğum şey alttaki mantık yani algoritma. Lütfen algoritma için yazacaklar yazabilir mi?

Bakınız satırları listelerken içine sütunları koyunca böyle oluyor mantıken.
Array ( [0] => Birinci Sütun [1] => İkinci Sütun [2] => Üçüncü Sütun [3] => Birinci Sütun [4] => İkinci Sütun [5] => Üçüncü Sütun [6] => Birinci Sütun [7] => İkinci Sütun [8] => Üçüncü Sütun [9] => Birinci Sütun [10] => İkinci Sütun [11] => Üçüncü Sütun [12] => Birinci Sütun [13] => İkinci Sütun [14] => Üçüncü Sütun [15] => Birinci Sütun [16] => İkinci Sütun [17] => Üçüncü Sütun )
Ama sütunları listeleyip satırları içine koyuncada
birinci sütun (birinci satır, ikinci satır, üçüncü satır) oluyor. Ama resme dikkatli bakın o öyle mi sıralanmış? Hayır!

Rica ediyorum önce yazdığımı okuyun.

Böyle bir şeyi istediğimi belirtiyorum:
$sonuc = array("Birinci Sütun" => array([0] => "Birinci Satır Birinci Sütun",[1] => "İkinci Satır Birinci Sütun"),"İkinci Sütun" => array([0] => "Birinci Satır İkinci Sütun",[1] => "İkinci Satır İkinci Sütun"));
"Birinci sütun" içinde "birinci satır birinci sütun" ve "ikinci satır birinci sütun" olacak. İşte kafaların karıştığı yer burası. Öyle düz mantık listelemeyle olmuyor. Neye göre listememiz lazım? Biraz kafa patlatmak gerek. Biraz algoritma gözüyle bakmak gerek.

Sorry I sleep good ningt see you tomorrow