Peace adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yok yok 3 olmaması daha iyi zaten insanlar sadece haberi okumak istiyor, anket vs varsa çekmemesi daha iyi.
Ama bana kalırsa Crawler mantığı biraz daha iyi seçili alanın dışında kalanları hiç dahil etmiyor sadece direkt haberi çekiyor.

SEO açısından düşünürsek:

Başlığı ve yazıyı spinlemeli (wp-automatic gibi)
Başlıktaki kelimeleri anahtar kelime olarak girmeli + etiket
Görsellere alt metin mutlaka eklemeli
Birde ilgili eklentiye ilk paragraftan 20 lenght bir meta açıklaması girerse fazlasıyla yeterli olur bence
hocam söylediklerinizin hepsini yapıyor bot saolun bilgiler için birde şeyi sormak istiyorum ben botla içerikleri çekip taslağa kaydediyorum ve "Auto Post Scheduler" gibi bir cron job eklentisiyle 15 dakikada bir post yayınlıyor bir problem olmaz değilmi bu sistemde ilerlersem sabit bir zaman yerine random bir zaman aralığındamı paylaştırsam google spam veya yasaklama gibi durumlar olurmu bu şekilde devam edersem ayrıca kafamda yüzlerce binlerce bu şekilde makale girmek var nasıl olur sizce ? Google News sayesinde 1-2 dakika içerisindeki tüm yayınlanan postlar indexleniyor. Minumum 15 dakika gibi zaman aralığı belirledim indexlenmede problem cıkmaması için bu süreyi kısaltmalımıyım yoksa uzatmalımıyım ?