Merhaba arkadaşlar bir süredir wordpress yabancı dil projeleriyle uğraşıyorum ve botla ilgili geliştirmeler yapıyorum daha önce böyle adsense konularına falan giriş yapmamıştım fakat yazılımcı olduğum için ve sisteme aşina olduğum için kısa süre öncede adsense ve news kaydı onaylanan bir sitem olduğu için ufak ufak deneme yanılmalara başlamama vesile oldu ve forumdan Seocu bir arkadaşlada tecrübelerimizi ve fikir alışverişi yaparak bir bot yazdım. Şimdi siz değerli seocu ve adsenseci arkadaşların üstün tecrübelerine yardımlarına ihtiyacım var şimdi öncelikle botumda olan özellikleri sizlerle paylaşmak istiyorum sonrasında bot'a eklemem entegre etmem güncellemem gereken farklı methodlar yöntemler için tavsiyeleriniz olursa çok mutlu olurum ilgilenen yorumunu eksik etmeyen herkese teşekkür ederim..
Botun Özellikleri
1. Wp Automatic - Auto Spinner bu eklentideki Spin function'ınını botuma entegre ettim. Kusursuz stabil olarak çektiğim tüm contenti Spinleyebiliyorum.
2. Çektiğim içerikteki tüm resimleri öne çıkan resim dahil kendi sunucuma yükleyip resimleri sıkıştırıyorum (%50 boyutta) resimlere watermark (site logosunu şeffaf saysam sağ alta ekliyor) resimleri kendi boyutlarının %10'u kadar resize (boyut küçülterek) ederek resimleri özgünleştireceğimi düşünerek resimler içinde böyle bir çalışma yaptım.
3. Çekilen İçerikteki Tüm A href taglarını kendi sitemdeki random postların başlıklarıyla değiştirip Dış bağlantıları iç bağlantılara dönüştürüyorum.
4. Çekilen tüm resimlere İçerik başlığıyla Alt tagı ekliyorum Öne Çıkarılan resimde dahil.
5. h2-h3 gibi taglar atıyorum postun ortasına veya sonuna içeriğin başlığını...
6. İçeriğin başlığı mutlaka ilk paragrafta başlangıçta yer alıyor.
7. Seo eklentisindeki tüm Kutucuklar (Fieldler) eksiksiz olarak bot tarafından dolduruyor slug | focus keywords | permalink gibi gibi...
8. Tags keywords / anahtar kelimeleri yine başlığa uygun parçalıyor ve 2-3 adet olarak etiket giriliyor posta.
9. Opsiyonel olarak içerik ve başlık spinden geçiyor. İçerikte başlıkla değişti. Ama ben bu içeriğe custom başlık atmak istiyorum ve şöyle bir algoritma yaptım. custom atıcağım başlığı spinden sonra değişen içerikte eski başlığını spinden sonrası için search edip benim atıcağım custom başlıkla replace ediyorum.
Not: Neredeyse çektiğim her içerik seo eklenti puanında içerik kısa değilse tüm seo öneri uyarılarından geçiyor %90'a yakın bir puan alıyorum. neredeyse çektiğim her içerik seo eklenti puanında içerik kısa değilse tüm seo öneri uyarılarından geçiyor %90'a yakın bir puan alıyorum.
Sizlerin seo açısından iyileştirebileceğim fikirlerinize tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Siz seo tarafında ne gibi methodlar kullanıyorsunuz ve ya google tarafından sitenizi ilk sıralara hızlıca taşımak için algoritmik olmasada izleyeceğiniz yollar ne oluyor?