Arkadaşlar bir resim sitesi yapacağız. Örnek site eski istanbul(.)net siz bitişik yazın.
Wordpress Division temasıyla yapılmış.
* Ben VLC media playerla filmlerin ekran görüntüsünü alıp yükleyeceğim. Resimlerin ebatı sabit olacak, farklı olsa bile sistem aynı ebata sabitleyecek.
* Mobil uyumlu olacak.
* Semt indeksi kısmında 4 değişik kategorilendirme olacak. 1) Semt 2) Kişi 3) Mekan 4) Film. Bunlar örnek sitedeki Semt İndeksi kısmı gibi alfabetik olarak sıralanacak.
* Kategorilerde diyelim ki FİLMLER bölümünde Vesikalı Yarim'i seçtim. Ona tıkladığımda vesikalıyarim etiketli resimler gelecek. KİŞİLER bölümünde Türkan Şoray'ı tıklasam türkanşoray etiketli tüm resimler gelecek. Bildiğimiz etiket mantığı. Bu bölümlerin hepsi alfabetik olacak.
* Resim içlerinde de herhangi bir tag'a tıkladığımda Kategorilerde olmasa da hepsi gelecek. O zaten otomatik gelir. Örneğin figüran oyuncu adı veya yönetmen adı.
* Reklam alanları bu sitede olduğu gibi olacak.
* URL kısmı buradaki gibi olacak. Ben resim başlıklarına film adlarını yazacağım. Örnek Vesikalı Yarim (1968) diye. Bu şekilde çok başlık olacağı için bu sitedeki bana mantıklı geldi.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Sorusu olan varsa yazabilir. Yapabilecek arkadaşımız fiyat verebilir.
* Başlıklar şöyle olacak
- Ana Sayfa
- Semtler
- Kişiler
- Mekanlar
- Filmler
- Film Hataları
- Derkenar
- Hakkımızda
- İletişim
php dusunurseniz yardımcı olabilirim. pm den yazabilirsiniz veya imzamdan ulaşınız.