Merhaba
Konularım siliniyor demişsiniz öncelikle 2 konunuz silinmiş ve silinen konular gündeme dair (dolar ve asgari ücret konuları ) forum kirliliği olmasın diye yönetim tarafından alınan karar ile tek konu altında toplanması uygun görülmüştür.
Bundan dolayı konular silinmiştir.
Off-topik ve Gündemdeki konular kategorilerine konu açmadan önce lütfen kontrol edelim daha önce aynı konu açıldımı diye
Ben
Sorum Var kategorisine açtım Engin bey. Yani demek oluyor ki farklı kategoride açabilir miyim aynı konuyu? Ben böyle açık peşinde koşacak biri değilim.
Modlar gerekeni yapıyor.Gelen reportlara göre işlem yaparlar.
Dün mesela boşluğuma geldi ben de dolar konusu açtım ve bir an olsun unuttum.Konumu haliyle ve haklı olarak sildiler.Bu gayet normal. https://www.r10.net/off-topic/301417...-tek-konu.html
Sabit bir konu var.Burdan devam etmek gerekiyor.Yönetim kimseyi ayırmaz. Ayırırsa zaten yönetimde kalamaz admin gerekeni yapar.
Hocam dolar ile alakalı bir başlık araması yapınız. Gayet de tek konu olmadan ilerleten üyeler var. Gözden kaçırma var öyleyse ki benim konum en son açılıp ilk siliniyor. İçeriğini okuyamadan silindi.