Yurtdışına yükte hafif, pahada ağır ürünler satmayı deneyebilirsiniz.
Şu her konu altında sürekli olarak " Daha önce nasıl kazandıysan, onunla devam et" diyen arkadaşlar da ayrı bir yoruyor. Belki miras kaldı adama? Ne yapsın sürekli sülalesini mi öldürsün?
Herkes yeni fikir arıyor. 1.000.000 tl dediğiniz rakam 61.000 dolar ediyor anlık. Bu devirde zor kazanılacak para değil yani.
Sizinle aynı fikirdeyim. İlaveten de olası tek senaryo miras kalması da değil üstelik. Ben de yıllardır ama yıllardır asıl sektörümden başka bir iş, bir yatırım yapma peşinde koşuyorum. Arada ufak çaplı girişimlerim oldu. Bazıları zarar ettirdi, bazıları bir miktar kar ama henüz daha ciddi şekilde yürütebileceğim sürdürülebilir bir şey bulamadım. Hem tüm yumurtaları aynı sepete koymamak adına, hem de yaptığım işten sıkıldığım için sürekli bir arayış içerisindeyim.
"Şu kadar parası olan buraya konu açmaz" bakış açısına da, "o parayı ne ile kazandıysan aynı işe devam et" bakış açısına da katılmıyorum. En çok katılmadığım ise; insanların forumlarda fikir alışverişi yaparak yeni bir iş fikri edinemeyeceği düşüncesi... İyi bir fikrin nereden geleceğini bilemezsiniz. Verilen fikirlerden bir tanesi daha önce hiç aklınıza gelmemiş basit bir şey olabileceği gibi, o fikri duymasanız aklınıza gelmeyecek bir başka alternatifi çağrıştırabilir...