Gokenim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çoğusu uğraşmak istemiyor nasıl olsa olamam diye, çoğusu nasılsa torpille giriyolar diyor, çoğusu istediği işi bulamıyor.

Valla ben o kadar çok memur gördüm ki sorsan liseyi bitirmiştir zar zor. AÖF'te dışarıdan sınava girenlere sonra 100 kişiden 50-60'ı memurdur
KPSS'ye çalışıp puan almakla bitmiyoriş çünkü araya tanıdığını sokarsan seni alırlar işe. Çoğu yerde böyle işler. Şuan hiçbir belediyeye tanıdığın yoksa giremezsin mesela. Eleman açığı olursa hemen tanıdıklarını sokuyorlar.
hocam birincisi yukarda arkadaş da söylemiş o çok kazanıyor bu çok kazanıyor yerine o daha çok alsın ki ben de onu örnek gösterip daha da alabileyim mantığını kullansak herkes daha karlı çıkar bunu unutmayalım. ben isterdim ki asgari ücret 7500 olsun ki 4600 alan bir öğretmene de eşşek değil ya yönetenler asgari ücret üstünde bir maaş verirler diye beklerdim. asgari ücretli olsam bana 4250 verdiler öğretmene 15bin versinler ki bir dahakinde ben de onu kıyaslar 4250 den 4800 yapacaklarına 9000 yapmalarını isteyebilecek mantığım olsun kafasında olurdum.

bir de milleti öyle mala bağlatmışlarki işverene üzülür hale getirmişler utanmasalar çalışıp cebinden patrona para verecek saflar çıkacak içimizden ulan adamın sadece b,r arabası senin 7 ceddinin servetinden fazla.