Bir imza toplama sitesi vardı, oradan bir kampanya başlatılıp Twitter'da da gündem yapılırsa belki birileri duyar sesinizi. Ama sanmıyorum, çünkü öyle bir şey yapılsa bu ülkenin ve vatandaşların iyiliğine olacak, e onu da neden yapsınlar (:
İmza siteleri değil de, Forum'da Coşkun Bey'in hükümetle yakın temasları var. Belki bir şekilde ufaktan konuyu üst mercilere taşıyabilir. Gündem ekonomiyken bunun göz ardı edileceğini sanmıyorum.
Bana whatsapp yoluyla ulaş hocam dışarıdayım şuan gece eve geçeyim Sana Stripe ve Paypal Business hesabı sponsoru olacağım
Teşekkür ederim (:
Dediğiniz gibi kampanya başlatarak bir şeyler yapabiliriz bende hep gördüm paypal açılsın vs kampanyalarını ama 100 kişiye bile ulaşamadı tüm forum el ele verirsek illaki tekrar bir değerlendirme yapılır diye düşünüyorum
Ya Forum'da olur mu bilemiyorum. Birçok büyük sosyal medya hesabı olan arkadaşlar var burda, ellerini taşın altına koyarlar mı? Sonuçta kendileri de nemalanıcak bundan.
En kolay yolu yurtdisinda sirket kurup paypal ve stripe almak. Eger müşteriniz hazirsa 1 çalışmayla maliyetini çıkarırsınız. Yukarlardan birilerinin bisey yapmasını beklemek zaman kaybindan başka birsey değil. Yurtdisi sirket kurmakta İngiltere tabanlı olacaksa en son 999 tye kuruluyordu hadi kur yüzünden 1999 olsun.
Hocam bir yerden başlamak lazım artık. Türkiye'de gerçekten ekonomistlerin dediği gibi, aylık 100K bile kazansan hiper enflasyon olduğu için işimize yarayacağını sanmıyorum.