Bu ülkede kimseyi memnun edemezsin o yüzden boşuna nefesinizi yormayın.
Daha 2 gün önce konu açıp "3900 TL düşünüyorlarmış 3900 nedir yetmez" diye çığırtkanlık yapan kişiler Şimdi burada da millet işten çıkarılıyor diye üzülüyormuş rolü yapıyor.
Dertleri ne Devlet - Ne de işçi tek dertleri var: burayı siz tahmin ettiğinize göre meseleyi anlamışsınız.
Gerçekten bu kadar kör olamazsınız ekonomi bir bilimdir bu bilimi de otobüs şoförleri anlayamaz kardeşim para politikan yok dış politkan yok eğitim politikan üretim politikan yok bir ülkede asgari ücret sürekli yükseliyorsa o ülkede hiper enflasyon var demektir şakamısınız ya 2021 ocakta asgari ücretli 1800 ekmek alıyorken şu an daha yeni ücretlere geçmemişken bile 1650 ekmek anca alıyor ve çok değil 1 hafta sonra bu rakam 50-100-150 şeklinde azalarak gitmeye devam edecek bu düzende 3900 de yetmez 4250 de bu sistemde 20k bile yetmez bunu idrak edemeyecek kadar sığ beyinli olamazsınız ya gerçekten olamazsınız.
Kimse yükselen asgari ücreti kötülemiyor şunu bi idrak edin artık o ücretin ne kadar olduğu önemli değil o ücretle ne alabildiğin önemlidir. Bunu 5 yaşındaki çocuk anlar koca koca adamlarsınız anlamamakta fanatiklik yapmakta ısrar ediyosunuz. Çığırtkanlığımı da hala yapıyorum ülkeni araplara 3 paraya peşkeş çekenler dolar rezervini eksilere düşürenler yapısal reformlar yerine saraylarına altın musluk takanlar senin maaşını belirlemede hak sahibi oluyor sen de burda alım gücü denen şeyden bi haber hala cahillik yapıyosun
millet işten çıkarılıyor diye üzülüyormuş rolü yapmıyoruz onların ardından sıra bana ve sana gelecek diye üzlüyorum ama siz ve sizin gibilerinin bunu anlamasını beklemek pek tabi çok safça bir düşünce.. Ne zaman ki bir yerde bir yanlışı anlatan insanlar var konusunda bitip ortalığı karıştırıp insanları iğneleyip körce cahilce mevcut düzeni adaletsizliği itibarsızlaşmayı savunuyorsunuz ülkenizi inandığınız siyasi görüşteki adamlar liğme liğme yiyor ama belli ki size zararı dokunan yok. Gün gelir de oklar size döndüğünde de yanınızda kimseyi bulamayacağınızı garanti ederim