Benim eskiden ufak da olsa para diyebileceğim bir birikimim vardı; kriptoya attık piyasa düştü aylarca bekletti tam yükseldi güzel gidiyor dedik birdaha düştü, ticaret yapalım dedik herşey zamlanınca halk fakirleşti ürünün maliyeti 2-3 katına çıktı, dolar arttı tlde kalmayalım dedik, zamlar döviz artışını da geçince bu böyle olmaz para gene eriyor dedik kaldıraçlı işleme girdik kaybetsem de dolar düştü diye kaybederim zamlar durmuş olur en azından dedik, merkezin müdahaleleri daha da eksiye soktu bizi. Anlayacağınız para sağda solda çarçur oldu gitti sonuca baktığınızda döviz aldı başını gitti, kriptolar toparladı ama benim para yastığın altında eriyeceğinden çok saha fazla eridi

Sonuç olarak en kötü planı şuan gerçekleştiriyorum hocam kaybedecek hiçbirşeyim kalmadı, öğrenciyim dışarda çalışacak zamanım yok başka para kazanacak kapım da yok

İhtiyacım olan herşeyin listesini yaptım birikimimin kalan kırıntılarıyla daha da zamlanmadan almaya çalışacam gittiği yere kadar gitsin baktın olmuyor sıkarım kafama zaten hayat denecek birşey kalmadı