jeptun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hahaha gerçekten çok garip müşterime kendi sunucumdan alan ayıracağım sanırım bu çok daha sağlıklı olacaktır ayrıca yıllardır sektörde aynı hizmeti veriyorlar demek ki alıcısı var ki henüz bir yere gitmediler

Yorumunuz için teşekkür ediyorum ancak sanırım bizim kullandığımız altyapılar yöncü klasmanından çok daha üstün ve yorumlarda nasıl aksilikler olduğu zaten görünebiliyor. Sizin bugüne dek problem yaşamamanıza açıkçası çok sevindim çünkü bu gece imanımı ve nefsimi sorguladım bir yerden sonra kendi kendimi çekemedim ve desteğe iyi dileklerde bulunup kendim halledeceğimi söyledim. "Korumalı sunucuları olan Yöncü" Korumasız sunucuları olan guzel.net, ihs, digitalocean ve diğer sağlayıcılar ile aynı klasmanda değildir en büyük sanırım yöncü hocam

Not: yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermek istemem yöncü hakkında fikriniz veya tecrübeniz ne olursa olsun size saygım sonsuz ve samimiyetinize güveniyorum.

hahaha siz var olun hocam işte ben de müşterimi daha korumasız bir firmaya taşımayı düşünüyorum bakalım kendileri bu konuda nasıl yaklaşıcaklar
Şöyle belirtmek isterim sizi bilgilendirmek adına , hosting paketi dediğimiz olay 1 sunucu üzerinde yüzlerce müşterinin websitelerinin paylaşımlı olduğu alandır.Firmalar güvenlik amacıyla trafik durumuna göre paylaşımlı ağlarda/sunucularda kendilerine göre kısıtlama engelleme geliştirirler.Bu hizmette problem yaşayanların en kolay çözümü uygun fiyatlı paylaşımsız vds paketleridir.Yöncü veya a/b firması tüm firmalarda bu şekildedir.İlerleyen süreçte hosting hizmetleri dünya geneli yavaşlayacak zaten bitecek insanlarımız bilinçlenmeye başladılar hosting paketlerinin yerini cloud/vds sanal sunucular alıcak ki en mantıklısıda bu.