Yöncü bilişim 2001 yılından beri kesintisiz hizmet sağlayıcı firma 20 yıldır kimler geldi geçti.Belirttiğiniz sorunun çözümü çok basit,paylaşımlı hosting paketlerine saldırı gelmemesi için(ki bilinen bir firma olduğu için çok fazla saldırı alıyor) kendilerine göre sistem geliştirmişler bu hizmeti ucuza alıp kötü niyetli kullanan çok.Madem websiteniz o kadar rahatsız edici girişleri engelliyor ve yoğunluk var bireysel (paylaşımlı/ortak) hostinginizi iptal edip bütçenize göre vds paketi alıp sorunsuzca plesk kurup kullanabilirdiniz

yorumlar çok random ve amatör konuya girecek arkadaşların yanlış anlamaması adına açıklama yapıyorum.Şunuda belirtmek isterimki bilişim firmasından datacenter a yükselmek hiç kolay bir iş değil.Yorumlar yapmadan önce biraz araştırma yapmanızı öneririm.
Olayın tekniği neden beni ilgilendirsin? Aynı paket ve fiyata başka firmalardan sorunsuz hizmet alıyorum. Bazıları memnun kalır bazıları memnun kalmaz. Kendi görüşümü dile getirdim. Size göre amatör bana göre önemli.
Her firmanın çalışma mantığı var ve o firma bana göre uygun değil. Benim deneyimime göre ise vasat altı destek veriyor. Bu benim görüşüm, sizin görüşünüz farklı. Sevgiler,