Kendi sürekli girdiğiniz İPden bir zaman sonra wp-admin girerken robot doğrulaması yapıldığı sonrasında doğru ilerlememe rağmen İP ban yediğim günler.. O noktada vazgeçtim ben

Kısa süre içerisinde taşımanı öneririm. Bu hizmetleriyle kısa süre sonra kapatıp gideceklerini düşünüyorum.
hahaha gerçekten çok garip müşterime kendi sunucumdan alan ayıracağım sanırım bu çok daha sağlıklı olacaktır ayrıca yıllardır sektörde aynı hizmeti veriyorlar demek ki alıcısı var ki henüz bir yere gitmediler
14 yıldır
@yoncu; ile aktif olarak çalışıyoruz 1 kere problem yaşamadık,fiziksel sunucularımızda yöncüde barınmakta memnunuz.Çok eski ve bilgili firmadır istediğiniz talepler doğrultusunda destek paketi alırsanız ücretli olarak hata çözümlemesi yapıyorlar bu devirde bedava hizmet veren varmı bilmiyorum yanlış anlaşılmaya sebebiyet vermek istemem.Sistemlerinde 10 yaşında çocuk çalışıyor sanırım olarak nitelendirdiğiniz cümle çok hoş olmamış , imkanınız olursa bizzat gidip çaylarını ve kahvelerini içebileceğiniz alanında uzman/bilgili kişiler ve güleryüzlü karşılanacağınız bir firma.Bugün sektördeyim diyen bir çoğu insanın bilgisizliğiyle hizmet alınıp bilgi/hizmet karşılığında ücret talep edildiğinde haksız yere karalanmaya çalışılan bir firmadır.
Yorumunuz için teşekkür ediyorum ancak sanırım bizim kullandığımız altyapılar yöncü klasmanından çok daha üstün ve yorumlarda nasıl aksilikler olduğu zaten görünebiliyor. Sizin bugüne dek problem yaşamamanıza açıkçası çok sevindim çünkü bu gece imanımı ve nefsimi sorguladım bir yerden sonra kendi kendimi çekemedim ve desteğe iyi dileklerde bulunup kendim halledeceğimi söyledim. "Korumalı sunucuları olan Yöncü" Korumasız sunucuları olan guzel.net, ihs, digitalocean ve diğer sağlayıcılar ile aynı klasmanda değildir en büyük sanırım yöncü hocam
Not: yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermek istemem yöncü hakkında fikriniz veya tecrübeniz ne olursa olsun size saygım sonsuz ve samimiyetinize güveniyorum.
yoncu nün koruması yüzünden ben başka firmaya geçmiştim onların koruması çok acayip bişey anlam verememiştim.
hahaha siz var olun hocam işte ben de müşterimi daha korumasız bir firmaya taşımayı düşünüyorum bakalım kendileri bu konuda nasıl yaklaşıcaklar