jeptun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
doğrusu ben bu nuh nebiden kalma siteye sahip firma ile çalışma taraftarı değilim kendileri hakkında okuduğum gördüğüm şikayetler yüzünden hiçbir zaman çalışma fırsatım olmadı ve bundan sonra da olmayacak ama müşterimin domaini de hostingi de yöncüde yardımcı olmak için görüşeyim dedim şuan ekmek mushaf tüm kutsallar beni çarpsın ki sinirden bir garip oldum yahu bu kadar acemi olunabilir mi anlamıyorum desteğe aynı problemi birçok kez yazdım dedikleri şey şu "bizim sunucularımız korumalı oldukları için kontrol edilemiyor olabilir" yahu o zaman yöncüdeki siteler nasıl adsense kullanabiliyor nasıl diğer reklam ağlarını kullanabiliyor nasıl meta doğrulaması yapıyorlar onca firma ile çalışıyorum ben böyle birşey görmedim.
Kendi sürekli girdiğiniz İP’den bir zaman sonra wp-admin girerken robot doğrulaması yapıldığı sonrasında doğru ilerlememe rağmen İP ban yediğim günler.. O noktada vazgeçtim ben Kısa süre içerisinde taşımanı öneririm. Bu hizmetleriyle kısa süre sonra kapatıp gideceklerini düşünüyorum.