Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
paranız olmadan nasil 1 trilyon kastiysaniz o işe devam edin. şahsen 1 trilyonum olsa r10 a mi konu açacağim. r10 baya bozuldu ya
Peder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 Milyonu nasıl kazandıysanız o işe yatırım yapmanız daha mantıklı olur
Saitama adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Maxigeyik sandım değilmiş milyoner adam burada olmaz ki olsa bu konuyu açmaz çünkü adam zaten onu yapmış artık oradan sonrası takiptir yeni heves değil
Miras kalmadı, 3 ortağız sektör ismini vermeyeceğim 2 adet dükkan var dükkanlardan edinilen kâr her geçen gün azalmakta sektör yere doğru gidiyor. Satışlar düşüyor, asgari ücretin açıklanmasıyla 3 personel ay sonu maaşlarını alarak direkt işten ayrılacaklar. Biz şu anda bu sektör ile devam etmek istemiyoruz bu sektör ile devam edersek bizde yere doğru batmaya başlayacağız. Bu nedenle ortaya sermaye konularak farklı sektörlere girmeyi düşünmekteyiz.

Clasvery adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güçlü bir üretici olabilirdim. Gıda sektörü sürekli çarkı döndüreceği için bunun için gelişmiş bir sistem yaparım . Çoğı yerde tarlalarım , bahçelerim vs geniş yapılı çok sağlam bir iş çıkarabilirdim
Gıda işini çok aşırı düşündük ama gıda işi sıkıntılı çok sorunlu bir iş olarak geldi bize aklımızda cafe tarzı bir şeyler var.