Merhaba,
Google adsense üzerinden gelir elde etmek istiyorum. Finans sitesi açmayı düşünüyorum tabi önerilerinize açığım. Adsense olayları nasıl işliyor bilgi sahibi değilim şartları nedir makale girilmesi gerektiğini biliyorum ama hergün mü veya kriterleri neler ? Adsense onay sürecini zorlaştırıcak zarar vericek olaylar nelerdir ?
Adsense başvurduktan sonra siteyi satma gibi düşünce olursa adsense hesabımıda vermek zorunda mıyım ? Vermesem bile o hesabı kullanabilcek miyim ? Aklımdaki soruları cevaplayabilir misiniz yardımcı olan herkese teşekkürler
İyi Akşamlar
Dostum 10 Aydır imzamdaki site ile belirli bir miktar gelir elde ediyorum. Kur şokundan önce Adsense gelirlerim masraflarımın 4/1'ini oluşturuyordu. Kur şokundan sonra ise trafiğim vs.'de arttı sunucuyu büyüttüm bu sefer gelirlerimin 4/2.5'uğu sunucuya gitmeye başladı. Sadece Türkçe içerikli bir site yapacaksan hiç bulaşma para felan kazanamaz hostinge sunucuya çalışırsın.
Sen neden uğraşıyorsun dersen 2.5k içerik kastım türkçe olarak onlar sunucu masrafımı çıkartıyor geriyede üç beş bişe kalıyor. O yüzden 500 sayfada ingilizce içerik kastım deneme maksatlı şuanda onlardan güzel dönüşler almaya başladım illaha yapmak istiyorsan uluslararası bir proje yapmalısınki çoluk çocuğun nafası çıksın...
Ez cümle legal bir iş yapacaksan türkçe içerikli site yapma boşa zaman kaybı...