Tartaros adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yaptığın işe göre değişir fakat yıllardır calıssan bile 80 100 lira hazır logo bile yapmıyorlar kaldı ki profesyonel iş yapasın
Logo değil hocam farklı bir tasarım hizmeti profesyonel aslında ama ederi kadar bir iş çok zorlamıyor kaliteli işi çabuk çıkarabiiyorum ederini karşılıyor yani karşılığı ama artık karşılamamaya başladı inanılmaz zamlar nedeniyle.

CABJ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Asgari ücret zam oranında yapın sizde. Bakalım özel sektör %50 zamlara ne tepki verecek
Aslında mantıklı. bu aklıma gelmemişti daha bugün yapıldı asgari ücret zammı. bunu seçenekler arasına aldım hocam teşekkürler.

Aeknasd145 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kullandığın uygulamaların lisansı büyük ihtimalle dolarladır bunu baz alıp dolar bazında fiyat verebilirsin belki böylece hep sabit tutabilirsin konu bidaha açılmaz
bunu da düşündüm ama tanesini x miktar dolardan yaparım vs demek biraz acımasızca olabilir çok oynak hocam dolar birde teker teker hesaplıyorum tl hesaplaması zor oluyor ,dolar hesaplamak ayrıca çile olabilir.
ama seçenkler arasında

SEOPro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
120 TL yapın eski müşteri olduğunuz için 20 TL ikramım olsun 1 yıl boyunca deyin 100 TL aklınıza yatan tutar zaten.
klasik ticari yaklaşım diyorsunuz. ne yaparsam bu yöntemle pazarlayacağım