fatihemre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hata kodunu görmek lazım, ya json parse ederken bir hata alıyorsunuz ya da zaman aşımına uğruyor. Akşam bilgisayardan güncel bir kod yazıp hata kaydına bakalım, çözeriz.
Hata almıyorum aslında, aşağıdaki satıra gelince otomatikmen duruyor. Sanıyorum, satırda farklı bilgiler olduğu için duruyor. O satırı sildiğimde bir süre daha devam ediyor. Sanıyorum benzer bir satır olana kadar devam ediyor. Orayı incelemedim.

Aşağıdaki örnekte daha anlaşılır olacaktır.

{"_id":32,"madde_id":"32","kac":"0","kelime_no":"14819","cesit":"1","anlam_gor":"0","on_taki":null,"madde":"dumansız baca olmaz, kahırsız koca olmaz","cesit_say":"0","anlam_say":"1","taki":null,"cogul_mu":"0","ozel_mi":"0","lisan_kodu":"0","lisan":"","telaffuz":null,"birlesikler":null,"font":null,"madde_duz":"dumansiz baca olmaz, kahirsiz koca olmaz","gosterim_tarihi":null,"anlamlarListe":[{"anlam_id":"25891","madde_id":"32","anlam_sira":"1","fiil":"0","tipkes":"0","anlam":"`dumanı olmayan baca olamayacağı gibi karısına sıkıntı vermeyen koca da olmaz` anlamında kullanılan bir söz","gos":"0"}]}

{"_id":33,"madde_id":"33","kac":"0","kelime_no":"14820","cesit":"0","anlam_gor":"0","on_taki":null,"madde":"domdom","cesit_say":"0","anlam_say":"1","taki":null,"cogul_mu":"0","ozel_mi":"0","lisan_kodu":"0","lisan":"(Hindistan'daki Dumdum şehrinin adından)","telaffuz":null,"birlesikler":null,"font":null,"madde_duz":"domdom","gosterim_tarihi":null,"anlamlarListe":[{"anlam_id":"25892","madde_id":"33","anlam_sira":"1","fiil":"0","tipkes":"0","anlam":"Domdom kurşunu","gos":"0","ozelliklerListe":[{"ozellik_id":"19","tur":"3","tam_adi":"isim","kisa_adi":"a.","ekno":"30"}]}]}