gurbuzemre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşlemci ekran kartına çok fazla, işlemciden kısıp daha iyi kart alabilirdin. Monitör 27 bence büyük 24 144 alabilirdin. 32 ram 1 tb ssd yerine yine ekran kartına öncelik verebilirdin. Maalesef beğenmedik hocam.
Cooper34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne kadara topladınız o da önemli.


İlerisi için işlemciyi yüksek almıştır malum kart fiyatları dolayısıyla.
gurbuzemre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam yani sistemdeki parçalar farklı segmentlere ait, yanlış bir sistem benim düşüncem.
Aisel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Toplanırken bilhare şahit oldum. Tekrar dediğim gibi özenle seçilmiş bir konfigürasyon oldu. Hayırlı olsun bize ☺
FSahin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anakarttan kısıp işlemciye yüklenmişsiniz. Yanlış yapmışsınız. Anakart giriş seviyesi anakart ama işlemci üst seviye olmuş.
Cooper34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Katılıyorum hocam ama toplanmış artık. Anakart da B450m altı olmamalıydı. Neyse herkesin kendi seçimi.
gurbuzemre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Komik 😂
19.200 e topladım değiştirme şansım var. Ne önerirsiniz. Grafik tasarımcı bir arkadaş işe başladı onun rahat çalışabilmesi için topladığımızı belirtmek isterim.