siirvehikaye adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
28 Şubatı yaşamış herkesin içinde hala bir korku vardır. Verdiğiniz linke bakmadım ama bugün akp nin bu tür ekonomik çıkmaza rağmen hala bu kadar oy almasının en büyük sebebi 28 Şubattır...Ve hala o günkü aktörlerin bir kere bile çıkıp özür dilememesi hatta zaman zaman mine kırıkkanat, emin çölaşan gibilerinin gün gelecek daha beterini yaşayacaksınız vari sözleridir...

28 şubat döneminde (çok değil sadece 20 yıl önce) ezanın sesi kısılmış, 12 yaşından küçük çocukların din eğitimi alması yasaklanmış, vs....

akp giderse gelecek olanların bunları tekrar yaşatmayacağğının garantisi yok. o günleri yaşamış biri olarak yazarken bile içim ürperiyor. ekonomik sebeplerden dolayı akp ye kızıyorum ama o günler aklıma geldikçe ve muhalif denilen kesimin her fırsatta hakaretlerini okudukça oy verdiğim parti değişmiyor...28 şubatı yaşamayana durumu anlatmak zor...
Siz o günleri yaşadınız lakin sadece siz mi yaşadınız sanıyorsunuz?
Babam 1966 doğumlu, seneler boyunca AKP'ye oy verdi her gün aynı evdeyiz ve her gün bu ülkenin bu hale gelmesinde senin de payın var diyorum boynunu büküp gidiyor.
Son 4 senedir babam oy kullanmıyor, araştırma yapmayı seven bir insan ve her şeyin farkına vardı geç olsa da en azından FARKINDA. Bu kadar geç farkına varmasının sebebi desteklediği kişinin onu hayal kırıklığına uğratmayacak düşüncesiydi.
Sizlerin de geç olmadan farkında olmanız dileğiyle, ben kendimi düşünmüyorum derseniz çocuklarınızı düşünmeniz dileğiyle ve attığım videoyu izlemenize gerek yok yukarda kırmızı ile ne yazdıysam onu söylemiş boşuna 34 saniye kaybetmeyin.