Site adresi: (Ciddi düşünenler ile paylaşılacaktır.) Site domaini anahtar kelimelerin kendisini içeriyor sitenin .comlu domainini yabancı bir firma almış 300 dolara satıyor site adı kendimce değerli diye düşünüyorum.Belirli bir fiyatım yok tekliflere açığım.
Sitenin aylık getirisi

eğişiyor görsel ekleyeceğim
Sitenin açılış tarihi:2020
DA / PA Değerleri:8/26 ( Hiçbir çalışma yapılmadı )
Kategori, sitenin içeriği nedir:Hesap satışı ve üretimi
Günlük hit sayısı:
Ziyaretçi kaynağı: %100 Google
Domainin Yaşı: 14 ay
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: tüm içerigiyle satılık bildiğim kadariyla sinirlama vs yok
Hosting dahil midir: Dahil
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Dahil wordpress özel tema yaptırdım site temasıda çok hoşuma gidiyor açıkçası
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır yok
Arkadaşlar selam, sitem ilgilenildiği taktirde ortalama 1.5-3k arası aylık para bırakıyor.Alacak arkadaşa tüm işi nasıl yapılır hepsini öğreteceğim.İsterseniz üretim yapıp satarsınız ( ilgi ister kâr marji daha fazla ) istersnizde al sat yaparsınız ben son zamanlarda alsata döndüm şimdide satiliga cikartiyorum site kelimelerinde 1. Sayfada açıkçası sektör bilinen bir sektör değil paket satis vs konularla alakalasi olmayan bir sektör.İlgi ve bütçe istiyor sitenin içinde şuan hesap yok sipariş geldikçe al sat yapıyorum.Sanalpos 1 yıldır açık fakat site 6-7 aydir faaliyet gosteriyor ve yeni temaya 3-4 ay önce geçildi.Siteye seo ve reklam calismalariyla daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum. ilgili görselleri ekliyorum iyi sabahlar