beachturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
adalet herkes için geçerli olmalı, sen çık 6 yıl tıp oku 4 yıl mühendislik oku yüksek yap doktora yap siyasi çekişme ayağına ilkokul mezunu senden fazla maaş alsın.
birileri dirsek çürütürten dersten kaçanların ya da birileri kitaplara kapanmışken ortam peşinde koşanların kimse darılmasın bi tık geride kalması gerekli.
boş işler boş muhabbetler en baba belediye kaç kişi çalıştırıyor ? 3-5 adama fazla para verdiği zaman kimsenin garibi düşündüğü yok tek amaç bakın biz böyle maaş veriyoruz düşünün iktidara gelirsek herkese veririz algısıyla 3-5 oy daha alabilmek.
şahsi fikrimce bu ülkedeki en gereksiz kurumlar belediyelerdir.
hükümet belediyeleri özelleştirecek ve belediyeler vatandaşa hizmet yapmak zorunda olan özel kuruluşlar olacak.
hizmet gerekliliğini karşılamayan belediye ile sözleşme iptal edilecek tazminat alınacak.
bakıyorsun reklamlarına sosyal yardım, sokak hayvanları, parklar bahçeler yahu bunlar zaten işiniz ekstranız değil. hangi belediye ekstra yapıyor zaten herkes kendi işini zor yapıyor.
sözde millete hizmet adında millete eziyet alt komşunun üst komşuyla düşman olmasından başka bir halta yaramıyor.
özelleştirilmiş belediye şart ben vatandaşım sen de şirket hizmetini ver işine bak.
Haklısınız hocam ben okudum ama ilkokulda okulu bırakıp sanayide çalışan arkadaşlarım şuan fabrika açıyorlar ben ise halen sınavlarda Sürünüyorum cidden şuan Türkiye'deki eğitim sistemi kadar gereksiz birşey yok okuyacaksınız yurtdışında okuyun yada hiç okumayın hayatınızı karartmayın aylık 3 bin TL için