Ti3590 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir süre Ezoic (10 - 12 Gün) Adsense oranla daha az kazandırdı. Ezoic site hızına etkisi olumsuz oldu. Ayrıca reklamlarında geç yüklene ve reklam boyutlarında biraz problemde var gibi.

Bu gün Ezoic reklamlarını kapattım Ezoic temsilcisi 2 ile 4 hafta süre istedi ve gelir kaybını karşılayacaklarını söyledi. Adthrive başvurdum kabul edilmedi sebebi ise %40 trafiğin bir kaç ülke den olmasını istedi. Monumetric ödemesi geç olmasaydı başvuracaktım ancak 2 ay beklemekte uzun bir süre.
Aslında Adthrive için geçerli olan diğerleri ve Ezoic için de geçerli. En az %40 trafik ABD, Kanada, İngiltere gibi ülkelerden gelirse programmatik reklamlardan iyi kazanırsınız. Diğer ülkelerden gelen hit daha fazla ise Tıklama başına ücret veren doğrudan reklam modeli yani adsense size daha fazla kazandıracaktır.

Bunları inceleyin isterseniz.
https://www.google.com/ads/publisher...al_active=none