asvaldur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ancak IP adresimin değiştiğini görebiliyorum. Instafly destek ekibine de bu yöntemle IP değiştirmeye çalıştığımı söyledim. Onlar da tavsiye etti. Günlük limitlere zaten dikkat ediyorum, instafly başlatmadan önce hesaplardan çıkış yapılıyor. İlginç olan nokta şu ki: Instafly kullanılan hesaplar bir yana, kişisel hesabımla telefondan 2 kere 1 haftalık yasak yedim üst üste - instafly kullanmadığım halde. Bu yasağın ikincisi ikinci kez manuel like attıktan sonra geldi. Ancak bu hesapla daha önce instafly'a cok öncesinde giriş yapmıştım. Sonuç olarak instafly'a giriş yaptığım 2 işletme hesabı 1 kişisel hesap (düzenli instafly kullanılmayan) bloklandı.. İşletme hesaplarını da 1 er gün dinlendirerek kullanıyorum çoğu kez.
Sebebini ben anlatayım size. Instagram sizin bot olduğunuzu tespit ettiğinde giriş yaptığınız cihaz IDsi üzerinden incelemeye alıyor yani bir hesabınızda yasak varken yasak bitmeden o hesaba asla giriş sağlamayın ve bütün giriş hareketlerini de temizleyin. Ardından giriş hareketlerinden de tüm açık oturumları kapatın. Instagram yapay zekası ancak bu şekilde hesabınızı temiz olarak listeliyor.