Kobay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sizin galiba apartman kültüründen haberiniz yok alt katta insan var üst katta sağda solda. Toplu halde yaşanıyorsa başkalarınında oldugunu bilmeniz gerekli.
Eğer çocuk veya çocuklarınızı durduramıyorsanız müstakil ev alacaksınız yada apartman kurallarına uyacaksınız. niye hep alt kattaki taşınıyor onuda anlamak mümkün değil. Ses yapan taşınsın kardeşim
Apartman kurallarına uyacaksınız? Derken anlayamadım. Çocuk koşamaz / Yürüyemez / ses yapamaz diye bir kural mı var? Evlenmeden önce de (baba evinde) alt katımızda çocuk büyüdü ve üst katta olmamıza rağmen yaşadıklarınızın fazlasını yaşadık ama çocuk olduğu için bir kez dahi kapı çalmadık. ( müzik sesi / tv sesi / gece yarısı bağırarak konuşma v.b ) sorunlar olduğunda tabii ki inip şikayetimizi dile getirdik ve tekrarlamadılar. Fakat; Çocuk sesinden şikayetçi OLAMAZSINIZ. Çocuğu durdurmak ne demek onu da anlamış değilim. Adı üstünde ÇOCUK. Koşma / Ağlama dediğinizde 1-4 yaş arası bir çocuğun dinleyeceğini mi düşünüyorsunuz gerçekten? Sabah 8 akşam 9 arası uyanık olduğu saatlerde koşuyor / yürüyor / ağlıyor. Bununla ilgili de kimse kapıma gelmedi bugüne kadar..

müstakil ev alacaksınız fikrinizi çok beğendim, İnanın çocuğu olan / olmayan bir çok insan ister fakat; Türkiye de bu kolay bir şey değil. Şuan en üst katta oturuyorum ve taşınmayı düşünüyorum. Baktığım evler hep dublex, Üzerimde kimse olmasın ve çocuk sesi / hayvan sesi v.b sorunlarla canım sıkılmasın diye. Çünki kanunen hiç bir hak talebinde bulunamazsınız ( çocuk sesinden dolayı )