Cevap ve öneriler için çok sağolun hocam.
Komşu ev sahibi aparmanda yöneticiyi görmek mümkün değil kendine hayrı yok malesef. Ve işin ilginç tarafı apartmanda kimse rahatsız değil. Ancak arkalarında bizde bıktık diyorlar bir Allah ın kuluda yüzlerine birşey diyemiyorlar benim haricimde. Kendisi ile konuştum klasik tamam haklısınız diyip geçiyor . Zaten sorunda burada başlıyor. Yaw he tamam tarzı diyip geçiyor.
Süpürge çalıştırırım evi pavyona çeviririm bir ses sistemine bakar ama alt katımda yatalak sayılan hasta bir adam var ona kıyamıyorum
Olası çözümler:
Ne kadar tatlı olsalarda, hayatımızın vazgeçilmezleri olsalarda küçük aktif çocukları uslu tutmanın psikolojik olarak bir yöntemi yok. Ya üst kat komşunuz yumuşak, kalın halı - kilim gibi şeyler kullanacak, ek olarak kışın çocukların ayağına yaşlarına uygun yumuşak zeminli ayağı saran terlik - puf almakta ekstra katkı sağlayabilir. Zaten havalar soğuk terliksiz yere basılmıyor alttan ısıtma yoksa.
Diğer ekstra faydalı bir seçenekte çocukların yaşına uygun eğlenip - dinlenebilecekleri ve güzel eğitim alabilecekleri kreş bulmak, tavsiye etmek.
Tatlı dil'den mümkün mertebe vazgeçmeyin. Zira doğrudan yetişkinlerin kavga, gürültüsü vb. gibi bir şey olmadığı için ne yazık ki gündelik hayatta siz haksız çıkarsınız. ( Her ne kadar teorik olarak haklı olsanızda )