Est hocam.

Ben de çok tecrübeli değilim de aklıma şu geldi:
Belirttiğiniz json dosyasının içindeki tüm veriyi kopyalayıp yeni bir data.php dosyası oluşturup içine $data değişkenini oluşturup karşısına da json dosyasından kopyaladığım veriyi yapıştırmak geldi. Sonra Size verdiğim kodlardan önce data.php dosyasını çağırırsanız çalışacağını düşünüyorum.
dosyada array içerisine alınacak ek verilerde var: Neresi alınacak? Orası için de ayrı bir pattern hazırlayıp aynı değişkeni($data) okuyarak verileri alabilirsiniz.
Hocam,
Aşağıda iki satır iletiyorum, aradaki farklılıkları gözetebilirsiniz, bazı satırlarda böyle ek veriler var. Onlarıda array içerisine ayrıca alacağım. Üst tarafta
@fatihemre; hocamın kodu çalışıyor sanıyorum aşağıdaki satırdaki ek veriler olduğundan dolayı işlem o satıra geldiğinde duruyor. Burayı çözümlememiz gerekiyor, diye düşünüyorum tabii ki alternatif bir çözümde olabilir. Ayrıca, Türkçe karakterler veri tabanına yanlış kaydediliyor. Örneğin, dumağı --> "dumağı" olarak kaydediliyor. Bunun sebebi ne olabilir? Hem size hem genel olarak soruyorum.
Okuyan, yardım eden, yardımcı olmak isteyen herkese teşekkür ediyorum.
{"_id":32,"madde_id":"32","kac":"0","kelime_no":"14819","cesit":"1","anlam_gor":"0","on_taki":null,"madde":"dumansız baca olmaz, kahırsız koca olmaz","cesit_say":"0","anlam_say":"1","taki":null,"cogul_mu":"0","ozel_mi":"0","lisan_kodu":"0","lisan":"","telaffuz":null,"birlesikler":null,"font":null,"madde_duz":"dumansiz baca olmaz, kahirsiz koca olmaz","gosterim_tarihi":null,"anlamlarListe":[{"anlam_id":"25891","madde_id":"32","anlam_sira":"1","fiil":"0","tipkes":"0","anlam":"`dumanı olmayan baca olamayacağı gibi karısına sıkıntı vermeyen koca da olmaz` anlamında kullanılan bir söz","gos":"0"}]}
{"_id":33,"madde_id":"33","kac":"0","kelime_no":"14820","cesit":"0","anlam_gor":"0","on_taki":null,"madde":"domdom","cesit_say":"0","anlam_say":"1","taki":null,"cogul_mu":"0","ozel_mi":"0","lisan_kodu":"0","lisan":"(Hindistan'daki Dumdum şehrinin adından)","telaffuz":null,"birlesikler":null,"font":null,"madde_duz":"domdom","gosterim_tarihi":null,"anlamlarListe":[{"anlam_id":"25892","madde_id":"33","anlam_sira":"1","fiil":"0","tipkes":"0","anlam":"Domdom kurşunu","gos":"0","ozelliklerListe":[{"ozellik_id":"19","tur":"3","tam_adi":"isim","kisa_adi":"a.","ekno":"30"}]}]}