burada yazarlık yapan insanlar aranızdan birileri. daha önce de belirttiğim gibi ben SDN içerik ekibindeydim. nelerin yazılacağına karar verirken aynı analiz araçlarını kullanıyoruz. siz içerik üretirken ne görüyor iseniz biz de onu görüyor ve uyguluyoruz. adında web ve tekno geçen bir alan adı kusura bakmayın da web ile ilgili bir içerik üretsin. bazen haber sitelerini eleştiriyoruz. bir yere kadar haklıyız fakat daha önce sorduğum bir soru var tekrar edeyim: siz olsanız ne yapardınız? 1 milyon kazanıyorken neden 2 milyon kazanmayasınız? webtekno izmo'ya bağlı ve giderleri hatırı sayılır ölçüde gideri var. muhasebesini yapmak bize düşmediği gibi, içerik haritasını çıkarmak da bize düşmez. diyeceğim şu ki, ayda 300 500 bin tekil kullanıcınız var ya da yok, içerik size ait değil. wordpress kurulumunu herkes kendi bakış açısı ile anlatabilir. forumda ilgili içerikten daha kötü wordpress kurulumu içeriği yayınlayanlar vardır eminim. ayrıca ilgili projeler olmasaydı bugün sizler bu sektöre girip rekabete katılamazdınız. sdn ülkenin en eski teknoloji platformu. yeri geliyor bizim içeriklere de laf ediyorlar. ekipte yer alan yazarların aldığı ücret forumda hiç kimsenin vermediği kadar fazla. buradaki yazarlar zaten forumlardan iş almıyor genelde linkedin üzerinden iş yapıyorlar. işin bilmediğiniz tarafları var. size tavsiyem, kendi işinize bakıp büyüklerle rekabete girdiğinizi düşünmeyin. devasa kargo gemisinin yanındaki bir teknesiniz. ne kadar kaçarsanız o kadar iyi olur sizin için. bakış açınıza göre böyle söylüyorum. bu projelere bakıp feyz alan kardeşlerimiz de vardır. onlara doğru yolda olduklarını ilk elden söyleyebilirim. iyi forumlar.